Warning: A non-numeric value encountered in /home/r1lsk1b/public_html/templates/as002040free/includes/includes.php on line 79
Отворено Писмо - Храм Свети Йоан Рилски Бургас

Отворено Писмо

Посещения: 5036

Отворено писмо до всички милеещи за развитието на Храм "Св. Йоан Рилски" гр. Бургас

ставрофорен иконом Николай Димитров

 Уважаеми Дами и Господа,

Пише Ви ставрофорен иконом Николай Димитров, председател на църковното настоятелство при Храм "Св. Йоан Рилски" гр. Бургас.

Ние от Църковното настоятелство при Храм "Св. Йоан Рилски" гр. Бургас, се стремим да бъдем в крак с времето и да предаваме по по-достъпен начин думите на Господа Бога Нашего Иисуса Христа. Ето защо създадохме уеб сайт на храма - http://sv-ioanrilski-burgas.info/index.php/bg/ и фейсбук страница на църквата  , в които поместваме всичко по-важно, което се случва ( събития, празнични служби, дейности и т.н.).
Последното голямо дело бе монтирането на мозайки (мозаечни икони) върху камбанарията на църквата и нейното атрактивно нощно осветяване.
Благодарение на дарения от страна на вярващи християни в момента се изработва нов иконостас и икони за него. Надяваме с Божията помощ до края на 2013г. той да бъде завършен и поставен в храма.

 

За да можем още повече да бъдем близко до всички вярващи, ни е нужна нова професионална техника за заснимане, обработка и визуализиране на нашите дейности, за който за съжаление църквата не разполага със средства, а именно:

  •  професионален фотоапарат - ДАРЕН;
  • професионална видеокамера;
  • компютър ( настолен и/или преносим );
  • ТВ монитор за показване на църковните служби на вярващите, които не могат да влязат в храма;
  • принтер, скенер и копир ( 3 в 1 или отделни ).

С гореспоменатата техника Ние от Църковното настоятелство при Храм "Св. Йоан Рилски" гр. Бургас, планираме да засилим нашето присъствие в интернет пространството и Дай Боже да приобщим още миряни към православната вяра.
За Вашето дарение ще Ви бъде издаден сертификат за дарение, а на който желае ще му бъде предоставен и договор за дарение, който ще послужи пред данъчните органи. Също така ще добавим името Ви в секцията за дарители.

Фотоапарат дарениеБлагодарим на православните християни, живеещи в САЩ, Флорида, Маями, които се отзоваха на Нашето Отворено писмо и дариха част от нужната ни техника - фотоапарат:
Тодор Наумов Димитров;
Светла Александрова Димитрова;
Александър Тодоров Димитров;
Рене Никол Наумова Димитрова.

 


Разчитаме на Вашата доброжелателност!

С Уважение:
ставрофорен иконом Николай Димитров

056831970

0895540029

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.